bestuur

Bestuur

Het bestuur van de Gooise Operette bestaat uit vijf enthousiaste personen die zich bezighouden met de zakelijke leiding, planning, uitvoering, interne / externe contacten en PR van het gezelschap.

Huidig bestuur van links naar rechts:

  • Hans Houwaard (Penningmeester)
  • Loes Jongen (Secretaris)
  • Joke Hof (Archivaris)
  • Gerrit de Hoop (Voorzitter)
  • Claudia van de Wilt (Algemeen)

 

Artisitiek

Artistieke Leiding

De bezielende artistieke leiding van de Gooise Operette bestaat uit interim dirigent Roel Vogel en regisseur Martin Pleyte. Zij zorgen ervoor dat de kwaliteit van zang en regie op hoog niveau wordt gehandhaafd, zo niet wordt verbeterd.

Tijdens de concerten en voorbereidende repetities worden wij muzikaal begeleid door pianist Matthijs Jongen.

 

 

Dirigent

Roel studeerde Schoolmuziek aan het Conservatorium in Utrecht en vervolgde zijn studie met de opleiding koordirectie in Den Haag. Hij is vaste dirigent van Klein Operakoor en van de Utrechtse Oratorium Vereniging. Daarnaast dirigeert hij bij projecten, zoals nu bij de Gooise Operette, en als vakleerkracht muziek is hij verbonden aan de Vrije School Utrecht.

Roel Vogel… vrolijke perfectionist… zet dat stapje vérder… inspirerend…

Onze Dirigent

 

Regisseur

Martin stort zijn hele artistieke ziel en zaligheid én al zijn vrije tijd in het theater door operettevoorstellingen boeiend en levendig aan het publiek ten toon te spreiden. Mooie beelden, sfeervolle belichting en vooral zijn eigen spitsvondige spreekteksten vervolmaken de operetteproducties die Martin al vele jaren o.a. bij de Gooise Operette regisseert.

Martin Pleyte… fantasierijk… humor… onvermoeibaar…

Onze Regisseur

 

Pianist

Matthijs is in september 2015 als 17-jarige scholier begonnen met het begeleiden van koren. Hij nam 2x deel aan het Prinses Christinaconcours. Sinds 2018 studeert hij klassiek piano aan de HKU bij Henri Kelder. Naast zijn pianostudie en het geven van concerten begeleidt Matthijs zangers, instrumentalisten en koren en speelt hij trombone bij het Almeers Jeugd Symfonie Orkest. Hij houdt vooral van sámen muziek maken en is ook repetitor bij projecten.

Matthijs Jongen… veelzijdig… gezellig… gouden vingers…

Onze Pianist