Welkom op de leukste operette-site van Nederland RSS

U bent geïnteresseerd in het plaatsen van een advertentie of wilt overleggen over de tegenprestatie voor uw sponsoring? Hieronder vindt u de nodige informatie.

Adverteren

Iedereen die kaarten bestelt voor de jaarlijkse productie van de Gooise Operette ontvangt daarbij een programmaboekje. Het boekje bestaat uit 20 pagina’s. Formaat A5. Omslag in full-color. Binnenwerk z/w. Oplage 2.000 st. Het boekje wordt gedrukt op hoogwaardig glanspapier.  Desgewenst kunnen wij een voorbeeld naar u verzenden.

Advertentietarieven netto:

  • ¼ pagina A5 z/w      €   50,00
  • ½ pagina A5 z/w      € 100,00
  • ¾ pagina A5 z/w      € 150,00
  • 1  pagina A5 z/w      € 200,00
  • 1  pagina full-color   € 250,00 (alleen mogelijk op pag.2, achterkant of binnenzijde achterkant)

Advertenties digitaal aanleveren, liefst kwaliteit 300 dpi, uiterlijk 15 september.

Programmaboekjes zijn drukklaar in de 1e week van oktober t.b.v. de productie in oktober. U ontvangt een factuur met bewijsnummer.

 poster-la-vie-pPoster Zigeunerbaronboccaccio-flyer-61flyerthe-gondoliers1poster-2018-lr
Sponsoring

Wij kunnen ons natuurlijk vergissen, maar wellicht dat óns publiek ook úw doelgroep is OF zou kunnen worden als u bereid bent na te denken over sponsoring van de Gooise Operette; het enige operettegezelschap dat deze regio rijk is.

Er zijn vele mogelijkheden voor sponsoring, zoals het plaatsen van een banner,  projectie van uw logo in de theaterzaal voor ruim 2000 bezoekers, of wellicht heeft u een goed idee wat de Gooise Operette kan bijdragen aan uw sponsoring. Alles is bespreekbaar!

Wij zijn ook aangesloten bij de Vriendenloterij. Iedere maand maakt u kans op mooie prijzen en de helft van de lotprijs komt rechtstreeks de Gooise Operette ten goede als u zich onder deze link aanmeldt bij de Vriendenloterij.

Online aankopen via Sponsorkliks is ook een optie. U gaat naar Sponsorkliks, kiest voor Gooise Operette en doet dan uw online bestelling bij de vele aangesloten winkels. Kost u niets. Gooise Operette krijgt een bijdrage.