Welkom op de leukste operette-site van Nederland RSS

podium-1-spant1

Voor de kaartverkoop voor de operetteproducties en -concerten kunt u terecht bij de Gooise Operette, telefoonnummer kaartverkoop:  06-1966 65 64.

Verantwoordelijk voor de kaartverkoop is mevrouw Marijke Bouma. Mocht niet direct worden opgenomen, dan bellen wij u z.s.m. terug.

Meer informatie over prijzen vindt u op het bestelformulier. Toelichting bij het bestellen van kaarten vindt u onder aan deze pagina. Informatie over donateurschap (= voorrang bij plaatsindeling) vindt u op de pagina donateurs en sponsors.

Heeft u een speciale actiecode? Vermeld deze dan op het bestelformulier onder “Bijzonderheden”.

operette_eine-nacht-in-venedig_-a5-3-mm-rondom-151x213_final_programmaboekje_print-1 Afbeelding is van onze productie vorig jaar. De nieuwe poster voor Der Bettelstudent is in de maak.

De productie  Der Bettelstudent van Karl Millöcker in theater Spant! te Bussum op 23,24,25 oktober 2020 hebben wij helaas moeten annuleren wegens de coronamaatregelen.

 1. (verplicht)
 2. (verplicht)
 3. (verplicht)
 4. (verplicht)
 5. (verplicht)
 6. (geldig e-mail adres verplicht)
 7. (verplicht)
 8. (verplicht)
 9. Voorstelling :"Der Bettelstudent"
 10. Rang :
 11. BEVESTIGING VAN UW RESERVERING + BETALINGSINSTRUCTIE VOLGT PER EMAIL
 

cforms contact form by delicious:days

AANDACHTSPUNTEN BIJ DE BESTELLING VAN UW KAARTEN VOOR DE JAARLIJKSE PRODUCTIES

1.  Donateurs hebben voorrang bij de indeling van plaatsen, mits de donatie, bestelling en betaling vóór 15 september 2020 door ons zijn ontvangen. Per donatie bieden wij voorrangsbehandeling voor maximaal twee plaatsen. Uw voorkeur en/of wensen kunt u melden op het bestelformulier bij “wensen en bijzonderheden”

2.  Per formulier is het aantal te bestellen plaatsen onbeperkt.

3.  Het bij elkaar plaatsen van grotere groepen is beperkt mogelijk.

4.  Indien de bestelde rang is uitverkocht zal hierover contact met u worden opgenomen en in overleg een andere rang of voorstellingsdatum worden toegekend.

5.  Gedane bestellingen kunnen slechts bij hoge uitzondering worden gewijzigd of teruggenomen.

6.  Nabestelde plaatsen sluiten meestal niet aan op die van de voorgaande bestelling.

7.  BESTELDE EN TEVENS BETAALDE PLAATSBEWIJZEN WORDEN (per post of persoonlijk) ROND 1,5 WEEK VOOR DE VOORSTELLING BEZORGD. Op verzoek kunnen vooraf betaalde plaatsbewijzen bij de theaterkassa worden afgehaald vanaf een uur voor de voorstelling van die dag.

8.   Uw betaling ontvangen wij graag op ING-rekeningnummer NL68INGB0002145988 t.n.v. Gooise Operette te Huizen. Slechts bij uitzondering contante betaling aan de kassa. Wij accepteren ook theaterbonnen.

9.   Het is van groot belang dat de naam waarop besteld wordt óók de naam is, waarop wij de bijschrijving per bank ontvangen!

10. Graag op uw betaalopdracht vermelden voor welke voorstellingsdatum wordt betaald + het aantal plaatsbewijzen.

11.  Mocht u samen willen zitten met kennissen die ook een bestelformulier hebben ontvangen, vult u dan beiden apart uw bestelformulier in en betaalt u ook apart om de administratie te vergemakkelijken. De formulieren gezamenlijk in één enveloppe insturen kan natuurlijk ook. Op het bestelformulier kunt u vermelden dat u naast elkaar wilt zitten; bij indeling wordt hier dan, indien nog mogelijk, rekening mee gehouden.

Voor nadere informatie over uw bestelling of uw voordeel als donateur kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Hans van Egmond,   06 - 1966 65 64
Wij wensen u een plezierige voorstelling!

Tip:   In het gastenboek lezen wij graag uw mening over de productie