Welkom op de leukste operette-site van Nederland RSS

In oktober 2020 zóuden wij Der Bettelstudent uitvoeren van Karl Millöcker…

la-vie-finale

DER BETTELSTUDENT

De Gooise Operette heeft de geplande voorstelling op 23-24-25 oktober moeten annuleren. De echte ‘klassieker’ uit het operetterepertoire… Der Bettelstudent moet “even” in de wacht totdat de maatregelen rond Corona niet meer nodig zijn.

Voor als het zover is:

Dat het thema “wraak” zoet kan zijn en kan leiden tot vrolijke taferelen en komische situaties tussen markante personen, bewijst de Gooise Operette met deze bekende operetteproductie. U kunt genieten van prachtige muziek, spanning en romantiek, vertolkt door koor en solisten vanuit kerkers, paleizen en marktpleinen.

De productie wordt professioneel begeleid door musici van het Utrechtsch Studenten Concert onder leiding van dirigent Rutger van Leyden. Met kleurrijke aankleding door en verrassende regie van Martin Pleyte, garandeert de Gooise Operette u een heerlijke avond of middag úit!

(De productie wordt gezongen in de Duitse taal. De spreekteksten tussendoor zijn in het Nederlands).

Om de voorstelling compleet te maken, kunt u desgewenst in het Theaterrestaurant van Spant! op vrijdag en zaterdag vanaf 17.30 uur genieten van een sfeervol 3-gangen diner of van een ander gerecht op de menukaart. Reservering voor het diner rechtstreeks bij Spant! op telefoonnummer 035–6913949.